Linear studio je mali studio za dizajn i umjetničko stvaralaštvo, osnovan ne tako davne 2013. godine. 
U tom malom studiju, danju i noću, rade Nora Mojaš i Made Milićević, nagrađivani dizajnerski duo iz Dubrovnika koji stvara inspiriran baštinom i poviješću.
One su rođene u Dubrovniku 1985. Nakon školovanja u rodnom gradu upisuju Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, gdje stječu titulu magistra dizajna u području grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija. 
Nakon studija su radile na raznim projektima za razne klijente (Zagrebačka Filharmonija, ALT F4 - Bulaja naklada, Folklorni ansambl Linđo, Dubrovački muzeji, Dubrovačka razvojna agencija DURA, Kazalište Marina Držića, Umjetnička galerija Dubrovnik, Dubrovačka biskupija, Rezervat Lokrum, Arboretum Trsteno, Hotel Osmoliš, Muzeji i galerije Konavala i mnogi drugi...) 
Pronašle su se 2013. godine u Dubrovniku, otkad zajedno stvaraju i rade. 
2015. godine osvojile su prvu nagradu na natječaju Grada Dubrovnika “2016. Godina Svetoga Vlaha”, a 2017., ni krive ni dužne, osvajaju također prvu nagradu za oblikovanje vizualnog identiteta Umjetničke galerije Dubrovnik. Od 2018. pobiru samo druge i treće nagrade na natječajima. Tako su 2019. nagrađene drugom i trećom nagradom za vizualni identitet Orlandove godine, a 2023. godine su osvojile druge nagrade na natječajima za vizualni identitet TZ Cavtat-Konavle i 10. Dubrovački zimski festival.
Made naginje grafičkom i digitalnom dizajnu s fokusom na tipografiju, dok Noru, osim kolaža i ilustracije, zanima dizajn u odgojno-obrazovnom procesu.
Obje imaju cca 38 godina, te žive i rade u Dubrovniku. 

Back to Top